Официално: Актьорският състав на Star Wars: Episode VII

Официално: Актьорският състав на Star Wars: Episode VII | StandartNews.com

Феновете на сагата Междузвездни войни могат най-сетне да си отдъхнат. Официално обявиха актьорския състав на Star Wars: Episode VII и пуснаха първа снимка на каста.

Някои от имената, спрягани за поредния епизод на епичната продукция, като Харисън Форд, Кари Фишър и Марк Хамил, вече бяха известни, слуховете за Адам Драйвър, Джон Бойега, Антъни Даниълс и Питър Мейхю също се оказаха вярни, а сега стана ясно, че към всички тях ще се присъединят още Анди Съркис, Макс фон Сюдов, Донал Глийсън, както и Оскар Айзък.

"Толкова сме развълнувани, че най-после можем да ви споделим кои са актьорите от Star Wars: Episode VII", призна режисьорът Джей Джей Ейбрамс за официалния сайт на Star Wars - StarWars.com.

Toй издаде, че снимките започват след няколко седмици и всички от екипа се надяват феновете да останат доволни от крайния резултат.

Sci-fi сагата по план излиза на 18 декември 2015 г. Историята в този епизод ще се развива 30 години след The Return of the Jedi (Завръщането на джедаите) и във фокуса ще са Хан, Лея и Люк Скайуокър, които ще предадат щафетата на ново трио герои.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай