Ники Сотиров е звезда в нов трилър

„На прага“ е за похитител, жертвите му и техния спасител

Ники Сотиров е звезда в нов трилър | StandartNews.com

„На прага“ се казва новият български филм, чиято премиера е планирана за 10 ноември на „Шипка“ 34. Лентата е на режисьора Лъчезар Петров, който е и автор на сценария, а звездата в продукцията е Ники Сотиров.

Историята е за шокиращи преживявания на героите, попаднали в плен на похитител. Забравили миналото и дори имената си, те имат само един изход - да открият и победят похитителя. Ситуацията изглежда без изход, докато не се появява Манол – Ники Сотиров. Партньори на маестрото са Анастасия Левордашка, Божидар Попчев, Борис Кашев, Калоян Лулчев и Марина Георгиев. Напрегнатият психотрилър е заснет за 15 дни през пролетта на 2019-а.

"На прага" е поредният пълнометражен проект на Лъчезар Петров, който работи изцяло в сферата на независимото кино и се самопродуцира. Предишни негови заглавия са "6 и едно наум", "Съновидеца" и "Ангели". Предишните му филми – „6 и едно наум”, „Съновидеца” и „Ангели” - бяха оценени високо не само от публиката, но и от критиците у нас и по света, сдобивайки се със селекции и номинации. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай