Мощна група от театрални звезди в "Сълза и смях"

Малин Кръстев, Николай Урумов, Калин Врачански и Филип Аврамов блестят в спектакъл на Хасково

Мощна група от театрални звезди в "Сълза и смях" | StandartNews.com

„Пиесата, която се обърка“, новият хит на драматично-кукления театър „Иван Димов“ в Хасково, има софийска премиера на 4 март в „Сълза и смях“. Режисьор на спектакъла е Асен Блатечки. На сцената са Малин Кръстев, Николай Урумов, Калин Врачански, Филип Аврамов, Рада Кайракова, Добриела Попова, Изабела Иванова, Константин Николов, Стефан Кондров, Стелиян Николов. Автори на текста са Хенри Луис, Джонатан Сейър и Хенри Шийлдс, преводът е на Златна Костова.

Сюжетът проследява всекидневието на самодейна трупа, която търси роля за всеки от своите членове в пиесата „Убийство в имението Хавършъм“. Събитието бързо се превръща в мистерия в стила на Агата Кристи, но и в катастрофа. Всички заедно се борят със зъби и нокти да разплетат до край тази завързана криминална история, преминавайки през редица трудни и безумно смешни проблеми, които се пораждат на живо пред публиката, без изобщо да са планирани. Калин Врачански преди време гледа „Пиесата, която се обърка“ в Лондон и се влюбва в нея, не само защото е най-награждаваната през последните години в англосаксонския свят. След като Асен Блатечки я прочита, е категоричен, че скоро не е чел толкова смешна история. В представлението има смели технически решения, включително и асансьор на сцената – идеите и реализацията са инженер Иван Иванов от Хасково, изтъкнат театрален фен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи