Момичетата от LOLLIPOP напуснаха X Factor

Момичетата от LOLLIPOP напуснаха X Factor | StandartNews.com

София. Музикалният формат X Factor се раздели с женската група LOLLIPOP. Снощи четирите момичетата на Мария Илиева бяха на елиминации заедно с рокаджийката Таня Димитрова, която е от отбора на Заки. Журито не успя да реши кой да си тръгне от сцената, затова решаващ вот бе този на зрителите.

Change Your Life на Little Mix бе последната песен, която женската банда изпя за оставане в музикалната надпревара. Оказа се, че публиката е харесала повече изпълнението на Таня- Knocking On The Heaven's Door. От журито Заки и Саня подкрепиха младата рок надежда, а Любо и Мария заложиха на LOLLIPOP.

„Продължаваме заедно!", казаха усмихнатите момичета от групата LOLLIPOP, в студиото на „Събуди се".

„Искаме да благодарим на нашия ментор Мария Илиева, която направи много за нас, подкрепяше ни, мотивираше ни и ни нахъсваше. Също така изразяваме благодарност на целия екип на X Factor – стилисти, режисьори, сценаристи, и всички, които се грижеха за нас по време на предаването", казаха те и изразиха съмнение, че вотът на зрителите е бил базиран на предходното има изпълнение.

„Не успяхме да покажем много неща, но има време за това. Тепърва ще ви изненадваме. Не успяхме да покажем своята индивидуалност, защото като група обикновено се смесват представите", добавиха разочарованите от отпадането си момичета.

Участниците, които остават в X Factor, са 11.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай