Мира Добрева отвори нова страница. Направи нещо голямо

ТВ водещата изненада феновете си

Мира Добрева отвори нова страница. Направи нещо голямо | StandartNews.com

Тя е необикновена жена с необикновена съдба. Телевизионната кариера на Мира Добрева я направи звезда, а личните ѝ битки - пример за мнозина. В дебютния си роман "Светулки зад решетките" тя пише с любов за хора, които са спрели да обичат себе си.

"Никога не съм допускала вероятността да напиша книга. Да не говорим за роман. Това не е било цел. За разлика от другите ми цели в живота, които по някакъв начин са били проектирани в съзнанието ми и са били вплетени в молитвите ми. Този път на писателството за мен дойде изневиделица и буквално ме шамароса, стъписа ме и ме свари тотално неподготвена", сподели тя в студиото на "Събуди се" по Нова тв.

"Мисля, че такава литература липсваше до този момент, защото изчетох много през изминалите две години и половина и разбрах, че така казана истината за алкохолно зависимите и за наркозависимите хора не беше написана до този момент. Съжалявам, че звучи малко нескромно, но наистина се потопих много дълбоко в тази тема и мисля, че трябва точно трезвият поглед, който опитва да влезе в съзнанието и в душата на алкохолика, да извади на преден план тази болест. Защото алкохолизмът, когато е стигнал до такава степен на развитие, това е болест", подчерта тя.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай