Михаил Билалов с първи думи за "Под прикритие"

Премиерата на новия сезон ще бъде през 2025 г.

Михаил Билалов с първи думи за "Под прикритие" | StandartNews.com

Хитовият сериал на БНТ "Под прикритие" се завръща с нов, 6-и сезон. Снимките ще започнат това лято. Премиерата ще бъде през 2025 г. Епизодите ще бъдат качени в стрийминг платформата HBO Max. За предстоящото в новия сезон на сериала в студиото на "Още от деня" говориха сценаристът Ваня Николова и актьорът Михаил Билалов.

Ваня Николова: "Когато започваш да работиш, никога не подхождаш с това дали едно нещо ще бъде успешно или не, защото успехът не може да бъде предвиден, но трябва да си честен в това, което пишеш. За мен това е формулата."

Михаил Билалов: "Този проект е обречен на успех. Няма да тръгна никога да се занимавам с нещо, ако не съм абсолютно сигурен, че ще успеем."

Актьорът разказа, че неговата работа ще е свързана с историята преди да се събере бандата на Петър Туджаров. Тя ще е преплетена със сегашното действие:

"Аз съм поканен да участвам в частта за това как започва заверата на Петър Туджаров и това касае събитията около 2004-2005 г."

Ваня Николова сподели, че очакванията ѝ са за една по-задълбочена история, предвид факта, че с изтеклите години всеки един от екипа се е променил, променил се е начинът на писане на сценарния екип, както и погледът им върху живота:

"На мен лично като сценарист ми е любопитно да изследвам тъмните страни, тъмната част от тия процеси, така че имаме материал. Надявам се да надградим това, което е било досега."

И в този сезон на сериала консултант ще бъде журналистът криминалист Слави Ангелов. Ще се появи нов герой, чиято роля ще изпълнява Юлиан Вергов. В 6-и сезон ще се заложи на това да има баланс между доброто и лошото, за да бъдат адекватно отразени и едната, и другата страна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай