Марто става новият Джаро

Марто става  новият Джаро | StandartNews.com

Фенове на сериала в Пловдив пожелаха да видят Ивайло Захариев като лошия

Няма нищо по-хубаво от трансформациите в киното - клишето настоява лошият да стане добър, но по-вълнуващо е да видим какво превръща готиния тип в чудовище. До този извод стигнаха група фенове на "Под прикритие" в Пловдив, които се събират на организирани вечеринки специално в уречен ден и час, за да си говорят за сериала.

Понеже се чу, че снимките на петия сезон всеки момент ще започнат, съвсем естествено почитателите на кримката се чудят кой ще бъде следващият главен злодей и дали няма да видим нов актьор в този образ. Голяма част с активния електорат на "Под прикритие" от цялата страна, с който пловдивският фен клуб държи топла връзка, смятат, че ако се даде шанс на Ивайло Захариев да превърне честното ченге Марто в боса на улицата и на мафията, ще бъде особено интересно. Те даже вярват, че сценаристите могат да се развихрят и в стил Скорсезе по тази сюжетна нишка. Още повече че сериалът се продава добре и на Запад, а там обичат подобни обрати.

Това, за което мнозина продължават да съжаляват, е, че гръмнаха готиния Бардем, героя на Явор Бахаров, който се справи блестящо с ролята си, и се чудят дали няма как да бъде възкресен. Други пък са доволни, че станалият досаден образ на Куката този сезон няма да се подвизава в ефира на БНТ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай