Култов актьор се призна за виновен, какво го чака

Той поднесе и извинение в акаунта си в Инстаграм

Култов актьор се призна за виновен, какво го чака | StandartNews.com

Актьорът Пиърс Броснан се призна за виновен, че се е разхождал извън определените за това места в термална зона в Национален парк Йелоустоун в САЩ през ноември миналата година, съобщи Асошиейтед прес. Според съдебните документи той бил разкрит от снимки, публикувани онлайн.

Броснан, който участва в съдебното заседание в Мамът, щата Уайоминг, бе глобен с 500 щатски долара и ще трябва да направи дарение в размер от 1000 щатски долара в полза на неправителствената организация Yellowstone Forever, която подкрепя парка. Прокурорите препоръчаха глоба от 5000 щатски долара и присъда от две години с пробация.

Съдия Стефани Хембрик отхвърли второто обвинение на прокуратурата за нарушения на ограниченията в парка.

Актьорът поднесе извинение в акаунта си в Инстаграм в четвъртък, в което посочва, че е "направил импулсивна грешка", че самият той е защитник на природата, който изпитва "изключително уважение и обич към нашия природен свят".

"Дълбоко съжалявам за нарушението и поднасям сърдечните си извинения на всички за навлизането в тази чувствителна зона. Йелоустоун и всички наши Национални паркове трябва да бъдат обгрижвани и опазвани, за да им се радват всички", написа Броснан.

Той не е видял знака за забранено преминаване, когато навлязъл в термалната зона, за да направи снимки, и не се е разхождал в околността, написа той.

Броснан, който е на 70 години, е извършил нарушението в Мамът Терасис, в северната част на парка, на 1 ноември миналата година. Според съдебните документи той е публикувал в Инстаграм свои снимки как стои в снега в термалната зона, допълва БТА.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай