Кървав финал в "Братя"

Вторият сезон на хитовата кримка поднесе нови заплетени сюжети и интересни отношения между персонажите

Кървав финал в "Братя" | StandartNews.com

Лора, Ива и Мая са изумени от видяното на записите от охранителните камери на сладкарницата. Оказва се, че именно Снежа е купила любимата торта на Борис и то, използвайки неговата лична банкова карта. Трите жени не могат да проумеят каква е играта на Снежа, която очевидно крие тайна, свързана с изчезването на сина си. Лора започва да следи всяка стъпка на своята свекърва и това я отвежда до шокиращо разкритие. Какво се е случило с Борис, жив ли е той, или съдбата отново си прави зловещи шеги с ужасената Лора?

Борейки се за втори шанс, Денис осъзнава, че опитите му да започне на чисто, в момента са обречени на провал. Огромна е болката от загубата на всичко най-ценно, в което той е вярвал – връзката с Лора, загубеното дете и доверието на майка му. Допълнително го съсипва и мисълта, че толкова време е искал да уязви и срине своя брат, а в крайна сметка, точно Борис е жертвал себе си, за да спаси него. Чувството за вина и огорчение го разяжда и постепенно се превръща не в смирение, а в желание за отмъщение заради несбъднатите мечти. Денис трябва да вземе драматично решение за живота си, от което зависи как ще продължи от тук нататък. Кърваво убийство, обаче, води до пълен обрат на събитията и изцяло пренарежда картите.

Още някой е стигнал до ръба на пропастта и това е Калин, който постепенно осъзнава, че напълно е изгубил доверието и уважението на своето семейство. Изпил горчивата чаша на предателството до край, той сякаш вече се чувства по-узрял да прости и да пречупи гордостта си, приемайки както своите грешки и несъвършенства, така и тези на хората, които обича. Калин се опитва да се свърже със сина си, търси начин да се помири и с Ива, но голяма изненада ще застраши неговите планове. Има ли шанс да спаси семейството или осъзнаването му идва твърде късно за всички?

Притиснат до стената от доскорошните си приятели, Симо е подложен на унизителни провокации и от местния наркодилър Кривия, който иска да го смачка психически. Кой ще се притече в последния момент на помощ на младежа, ще успее ли да го измъкне от обидната атака и каква е цената на подкрепата му?

Вторият сезон на „Братя” поднесе на зрителите нови заплетени сюжети и интересни отношения между персонажите. Всички се питаха къде е Борис Донков и какво точно се е случило с него. По време на снимките не са липсвали и трудности, породени най-вече от атмосферните условия.

„Във втори сезон на „Братя” може би най-трудно ни беше, когато беше -15 градуса, а ние бяхме навън. Въпреки всякакви препятствия, които могат да ни се случват по време на снимки, беше забавно”, каза актьорът Владимир Михайлов в ефира на Нова.

„Това е едно от важните неща, което отличава „Братя” от другите сериали, които в момента се излъчват, защото ние снимаме в реалния град, на реалните локации и зимата тази година въобще не ни пощади. Тя беше не толкова снежна, но много студена – на терените беше тежко да се снима, но живия декор дава много на съдържанието на сериала. Актьорите са издръжливи и с голям ентусиазъм вършат всичко”, допълни продуцентът Краси Ванков.

Двамата обещаха, че във финалния епизод да сезона, всички ние ще разберем много интересни неща за всички главни герои.

„Всеки един от персонажите в момента е на някакъв кръстопът – предстоят важни събития и решения. Криминалната нотка също ще стигне до своята развръзка в известен смисъл. Наистина ще бъде много интересно”, разказа Михайлов.

Той признава, че на него самия му е любопитно да види как точно ще се развие последния епизод.

„И в този сезон останахме верни на себе си – мистерията, криминалните елементи и неочакваните обрати присъстват във всеки един епизод. Това е абсолютно валидно за финала, който зрителите ще видят довечера. Сигурното е, че развръзката за Борис ще стане ясна, но и едно друго убийство ще бъде изненадващо”, загатва продуцентът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай