Камен Во отказва да плува, Петко не ще чорапогащник

Камен Воденичаров предпочита да лети вместо да плува

Камен Во отказва да плува, Петко не ще чорапогащник | StandartNews.com

Актьорът и тв водещ Камен Воденичаров е готов да се включи във всяко предизвикателство, което ще му поднесат в "И аз го мога" по Нова, стига да е далеч от акули. Той се е спазарил с продуцентите въобще да не участва в изпитания с плуване, но за сметка на това можел да лети. Камен заявява, че е в отлична физическа форма, спортува често, а конкуренцията определя като здравословна. Най-екстремното му преживяване е наистина впечатляващо - той е управлявал граждански самолет с 24 пътници на борда.

Бизнесменът Петко Димитров е готов за тест на психическата и физическата му подготовка. 100 процента от тялото му е мускулна маса, постигната с много и всекидневна работа във фитнеса, признава самият той. Като най-екстремно преживяване Петко посочва карането на колело по околовръстното шосе на София, където оцеляването е повече от трудно. Но и той постави условие на продуцентите. Няма да приеме да обува чорапогащник. Но се надява, че ще свири на музикален инструмент, независимо какъв.

Поли Генова пък иска да изпълни автентична народна песен - мечтата й е това да се случи в шоуто заедно с Валя Балканска. Най-екстремното й преживяване е съжителство с 15 души в една стая в продължение на 3 месеца.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай