Изненада от "Кемикъл Брадърс" Нов албум през септември

Концерт на британското дуо

Изненада от "Кемикъл Брадърс" Нов албум през септември | StandartNews.com

Корифеите на електронната музика"Кемикъл брадърс", които наскоро пуснаха нов сингъл предстои да издадат нов албум. Те ще бъдат хедлайнери на фестивала "Рок на Сена", предаде Франс прес.

Британското дуо в състав Том Роуландс и Ед Саймънс ще зарадва феновете с концерт в събота на феста. Четиридневното издание се очаква тази година да привлече 150 000 зрители.

"Поканихме ги още през 2004 г. за второто издание на "Рок на Сена". В тяхната електронна музика има истинска рок енергия. Като фен на рока веднага бях запленен от първите им записи, с моста, който са успели да създадат между жанровете. Те са група с дълга история и това само по себе си е достатъчно, но предстои да издадат нов албум и е възможно феновете им да останат леко изненадани", казва фестивалният директор Матийо Дюкос.

Изненадата вече дойде от издадения тази седмица сингъл "Skipping Like A Stone", записан в сътрудничество с американския музикант Бек. 

"Кемикъл брадърс" са способни да се намират на необичайни места, между различни епохи на електронната музика и диджей културата. Сякаш са стъпили с единия крак в няколко десетилетия едновременно, което е уникално в сравнение с техните колеги", казва Бек по повод сътрудничеството си с дуото.

Новият албум на "Кемикъл брадърс", озаглавен "For That Beautiful Feeling", ще излезе на музикалния пазар на 8 септември, пише БТА

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай