Иво Димчев с нова провокация. Взривява Виена

Скандалният певец вади шоуто си зад граница

Иво Димчев с нова провокация. Взривява Виена | StandartNews.com

Нова провокация от Иво Димчев. Певецът пренася във Виена шоуто си, с което скандализира цяла България. В него Димчев дава пари на двойка от публиката, ако се качи на сцената, за да прави секс на живо.

Иво Димчев и сред звездите на 40-ия международен танцов фестивал "ИмПулсТанц", който ще се проведе от 6 юли до 6 август 2023 година във Виена, съобщиха от Бюрото за международни връзки на Община Виена.

На 4 август във виенския Музей за модерно изкуство "Мумок" Иво Димчев ще представи своя популярен концертен формат "Селфи концерт" с участието на публиката. „Харесва ми идеята за такъв концерт, където хората си правят селфита с мен“, докато аз пея, споделя артистът.

Смелчаците сред публиката ще имат уникалната възможност да се включат в представлението с танц, целувка или любовна сцена и даже да получат награда от 40, 60 или 200 долара, анонсира Димчев провокацията си.

Основан през 1984 г., Международният танцов фестивал „ИмПулсТанц“ се превърна в най-големия фестивал за съвременен танц и пърформанс. Всяко лято той представя разнообразна програма с представления, работилници, изследователски проекти и музикални изпълнения.

Тази година в програмата са включени 68 продукции на 56 артисти и танцови компании на 21 различни места в града. Сред тях са десет световни премиери, 39 австрийски и девет пиеси от цикъла "Млади хореографи".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай