Индийки пощуряха по Блатечки

Индийки пощуряха по Блатечки | StandartNews.com

Жените в Гоа минават през скенер заради "Съдилището"

Индийки полудяха по Асен Блатечки. Вече и за тях той е секссимвол. Полицията в Гоа бе вдигната на крак заради нашия актьор. Най-новият БГ филм "Съдилището" с негово участие беше на международния филмов фестивал в индийския град. Няколко униформени бяха пратени пред едно от кината, където беше премиерата на лентата с режисьор Стефан Командарев. Ченгетата завардили входовете, тъй като много желаещи индийки искали да видят на живо и отблизо Блатечки.

Наложило се всяка индийка да минава през специален контрол, а полицаите били запасани с оръжия и металотърсачи. Опашките били също като в Черен петък, разказа сценаристът на лентата Емил Спахийски.

Ето какво пък написа във Фейсбука си Командарев: "Съдилището" с правостоящи... По този повод ми връчиха и някаква статуетка (тежка), нещо като приз за зрителски интерес от ESG - Entertainment society of Goa... След прожекциите ставаха хубави дискусии с интелигентни въпроси. А иначе за всяка прожекция се влиза след проверка през 2 скенера и полиция. Отвън районът на фестивала се охранява от военни с автомати".

Филмът бил показан още два пъти заради големия наплив от желаещи. Освен в Индия лентата се представя отлично и в Европа. В Германия бил откупен от повече от 60 киносалона.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай