Хора на Джаро "обраха" златарско ателие

Нови герои в "Под прикритие" радват феновете на сериала на жълтите павета

Хора на Джаро "обраха" златарско ателие | StandartNews.com

София. Златарско ателие на пъпа на София бе обрано под носа на ченгетата. Бандити атакуваха пълния със скъпоценности магазин край площад "Райко Даскалов" между улиците "Ангел Кънчев" и "Солунска". Супер реалистичният крими сюжет бе част от снимките на четвъртия сезон на култовия сериал по БНТ "Под прикритие".

В събота София се снимаха сцени за първите четири серии на филма, който се очаква да тръгне в ефира към края на декември. Отново в главната роля бе Ивайло Захариев, който играе ченгето под прикритие Мартин Христов. Десетки минувачи се дивяха на изпълненията на актьорите и се спираха, за да погледат как се заснема продукцията. За тяхна радост имаше по няколко дубъла на отделните сцени.

Присъствието на полиция бе засилено, но униформените оказваха единствено съдействие на снимачния екип и периодично спираха движението. "Правят го много добре. Супер реалистичен филм и го гледам с интерес още от първия епизод", коментира един от полицаите. Одобрителни мнения имаше и от голяма част от събралите се в съботния ден зяпачи. Въпреки отказа на продуцентите да съобщят какво точно се случва стана ясно, че хора на митичния престъпен бос Джаро, в ролята Михаил Билалов, обират ателието. Култовата фигура в сериала се оказа, че е оживял и ще има ключова роля и в новия сезон. Оцелял е и героят на Захари Бахаров - Иво Андонов.

На екрана ще видим също познатите лица на комисар Емил Попов, персонажа на Владо Пенев, както и актьорите Мариан Вълев, Кирил Ефремов. Във филма има доста нови персонажи, които обаче упорито се пазят в тайна. Единствено бе разкрито участието на актрисата Йоана Темелкова, която влиза в ролята на дъщерята на Джаро - Ния Туджарова. Създателите на сериала успокояват публиката, че краят и на четвъртия сезон ще е отворен, което почти сигурно означава, че ще има и пета част на продукцията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай