Господинов открива „Тази събота и неделя“

Сутрешният уикенд блок на bTV стартира есенния сезон от три различни точки в страната

Господинов открива „Тази събота и неделя“ | StandartNews.com

Сутрешният уикенд блок на bTV „Тази събота и неделя” открива есенния сезон с изнесени студиа на 5 и 6 септември, редица ексклузивни гости и нови авторски рубрики.

На живо от слънчевия Созопол водещата Диана Любенова обещава вълнуващи срещи за зрителите с топ участниците в Празниците на изкуствата „Аполония“ – Георги Господинов, Александрина Пендачанска, Ивайло Христов, Иван Юруков, „Фондацията“, Любо Киров, Стефан Вълдобрев и младата цигуларка Зорница Иларионова. От сърцето на Стария град в Пловдив, в деня на Съединението, специални гости на Александра Кръстева ще бъдат емблематичната Райна Кабаиванска и кметът на града Здравко Димитров. По традиция, в студиото в София, Жени Марчева ще коментира началото на горещия политически сезон с важни и любопитни събеседници.

През септември предаването стартира и нови поредици – Диана Любенова ще обърне специално внимание на силния пол от аудиторията със „Само за мъже“, Жени Марчева ще ни среща със семействата на големите българи в „Наследниците“, а Александра Кръстева  ще разговаря с чужденците, избрали България за втора родина в „Новите българи“.

„Тази събота и неделя“ ще продължи и с поредиците, които зрителите обичат –  историите за любов в „Менделсон“ и живота в изчезващите български села в  „Изгубени във времето“. Репортерът на предаването Радиана Божикова започва и нова поредица - „Фотографите“, а с какво ще изненада зрителите в нея, ще разберем още този уикенд.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай