"Фрактура" стана на 15

"Фрактура" стана на 15 | StandartNews.com

София. Най-старото тв предаване за рок и метъл музика в България - "Фрактура", навършва 15 години в ефира. По този повод неговият автор и продуцент Васко Катинчаров, ще отбележи годишнината с едно специално издание на шоуто. Точно в полунощ на 30 юни срещу 1 юли "Диема" ще стартира празничното издание "15 години Фрактура".

В продължение на два часа зрителите ще видят ретроспекция на концертния рок живот в България от 1998 г. насам. Ще бъдат излъчени кратки откъси от 125 концерта, провели се в България, като част от тях са на Металика, Уайтснейк, Cradle of Filth, Соулфлай, Диму Боргир, W.A.S.P., Содом, Machine Head, Хелоуин, Апокалиптика, Мегадет и много други.

"Като се обърна назад, даже и не мога да осмисля кога минаха толкова много години. Изглежда ми много, но смятам, че си струваше целият този труд и упоритост, които съм положил в развитието на предаването. Медийният пазар е крайно враждебен, но когато нещо е правено с желание, то намира начин да оцелее. "Фрактура" не е продуцентско предаване, а е правено от фен за феновете и вероятно точно там се крие и неговото дълголетие", коментира повода Васко Катинчаров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай