Ето кога се събират "Приятели"

Специалният епизод на любимия сериал ще се излъчи напролет

Ето кога се събират "Приятели" | StandartNews.com

Добра новина за всички фенове на култовия сериал "Приятели" - те отново ще се бъдат заедно пред публика тази пролет. Дългоочакваното събиране на актьорите от шоуто бе потвърдено, че ще се случи от Кейси Блойс, директор "Съдържание" на HBO Max.

Миналия месец актрисата Лиса Кудроу, която влиза в ролята на Фийби Бюфе в сериала, сподели, че вече е участвала в предварителни снимки за шоуто. А Матю Пери, познат като Чандлър Бинг от "Приятели", бе написал в Туитър наскоро, че дългоочакваното събиране с неговите колеги от сериала ще се осъществи през март тази година.

Сега обаче, в интервю за Entertainment Weekly, новината бе потвърдена и от представителя на HBO MAx Кейси Блойс. Тя казва, че шестимата актьори от "Приятели" ще се съберат заедно в телевизионно шоу.

"Идеята е да бъдат заедно. Ковид ситуацията е доста сложна, затова се справяме с плановете, както можем, но сме го предвидили и това ще се случи тази пролет", казва Блойс.

В свое интервю по-рано Лиса Кудроу бе изяснила, че не става дума за възобновяване на шоуто, а по-скоро за събиране на шестимата актьори заедно пред публика. Което не се случва често. Дори не се е случвало от 2004-а.

Без съмнение феновете на "Приятели" ще се зарадват на тази новина, имайки предвид, че всички те с нетърпение очакваха подновяването на шоуто, което бе отложено няколко пъти заради коронавирус пандемията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай