Емигранти се изповядват в "На кафе"

Чаровната Диана Тодорова ще гостува на успели българи по света

Емигранти се изповядват в "На кафе"  | StandartNews.com

София. "На кафе" тръгва на лов по света, за да ни срещне с най-вълнуващите истории на българи из различни континенти. Предаването ще даде старт на най-новата си рубрика, в която ще се запознаем с наши сънародници, постигнали изключителни успехи зад граница, получили признание или просто заслужаващи внимание заради любопитната си и интересна съдба. Америка, Азия, Европа и Африка са само част от дестинациите. Пътеводител в седмичната рубрика ще бъде чаровната репортерка от "На кафе" Диана Тодорова, която зрителите познават просто като Диди. Именно тя ще ни запознае с известен продуцент, който става носител на престижната награда "Еми". После - с писател, получил толкова голямо признание за своята книга, че тя става задължителна литература в училищата в африканска държава. Ще срещнем и актьор, напуснал родината преди 20 години, осиновил две момиченца от ромски произход, които стават отличнички в престижна гимназия в Норвегия. Водещата Гала пък ще бъде връзката им с живота тук и близките и роднините в България. В студиото на "На кафе" тя ще посреща техни приятели и семейства, за да им даде шанс да осъществят контакт, след като не са се чували и виждали с години.

"Работим по този проект още от септември и нямаме търпение да го представим. Тези хора имат изключителни истории. Вярваме, че те не само ще ни трогнат и развълнуват, но ще ни накарат наистина да се гордеем, че сме българи и да се радваме, че имаме подобни сънародници в чужбина", коментира изпълнителният продуцент на предаването по Нова Ралица Манчева.

Слух, че "Господари на ефира" е свалено от Нова заради прекомерно раздут бюджет, плъзна в медийните среди и притесни хилядите фенове на най-смешното родно тв шоу. Но няма интрига в отсъствието. Рачков и Зуека в компанията на адреналинките се завръщат на 13 януари в 23 ч след кратката си зимна ваканция. Свежият и забавен коректив на родния телевизионен ефир ще се мъдри в чисто ново студио. Предаването ще се снима в модерна сграда в крайния столичен квартал Горубляне. В момента всички от техническия екип разкачват кабели и жици от сградата "Младост -3", където досега бе щабът на шоуто, и ги пренасят в халетата в Горубляне.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай