Джак Спароу се завръща с Пол Макартни

Джони Деп се завръща като капитан Джак Спароу на 26 май 2017 г.

Джак Спароу се завръща с Пол Макартни | StandartNews.com

Смъртта е по петите на Джони Деп или поне на прочутия му герой капитан Джак Спароу. Първият трейлър от дългоочакваното продължение на една от най-успешните филмови поредици „Карибски пирати: Мъртвите не разказват истории" беше пуснат вчера и макар всичко отново да се върти около известния разбойник, самият той не се вижда във видеото. Отсъствието на Деп в първия клип накара мнозина да се запитат защо е пренебрегнат. А единственият възможен отговор е: Заради скандалите около него в последните месеци, след като вече бившата му съпруга Амбър Хърд го обвини в побой. Новият филм излиза на 26 май 2017-а, а дотогава феновете на Деп може да позабравят грозната случка.

Пиратската сага, донесла 3,7 милиарда долара от 2003-а насам, вече има нов злодей - капитан Салазар, в чиято роля е Хавиер Бардем. Испанецът, носител на "Оскар", е почти неузнаваем с вкаменено и напукано лице. Салазар предвожда смъртоносните духове на загинали моряци. Те се измъкват от Бермудския триъгълник и се заричат да избият всички пирати в морето – най-вече Джак. Единственият шанс за оцеляване на Джак е в легендарния Тризъбец на Посейдон, но за да го намери, той трябва да сключи несигурен съюз с Карина Смит (Кая Скоделарио) – блестящ и красив астроном, и Хенри (Брентън Туейтс) – вироглав млад моряк от Кралските военоморски сили.

Джефри Ръш се завръща като Барбоса, а Орландо Блум е Уил Търнър – за първи път от „На края на света" от 2007-а. В екипа е и самият Пол Маккартни, но ролята му се пази в тайна. Някогашният член на „Бийтълс" е втората суперзвезда от рока в пиратската поредица след Кийт Ричард от „Ролинг стоунс", когато видяхме като бащата на Джак Спароу в последните два филма. Маккартни и Деп вече са работили заедно – актьорът участва с Натали Портман във видеото на песента My Valentine от 2012 г. и в клипа към Queenie Eye с Джеръми Айрънс, Джъд Лоу, Крис Пайн, Кейт Мос, Мерил Стрийп и Шон Пен. В актьорския състав е носителят на "Оскар" Кристоф Валц. Режисьори на новия филм са Йоахим Рьонинг и Еспен Сандберг, а продуцент е корифеят Джери Брукхаймър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай