Два дни в очакване на "Под прикритие" 4

Мартин показва лошата си страна, партнира на Куката. Пламва любов между дъщерята на Джаро и Иво Андонов.

Два дни в очакване на "Под прикритие" 4 | StandartNews.com

София. Остават само два дни до началото на четвърти сезон на сериала на БНТ "По прикритие". Първоначално той трябваше да се появи отново на екран на 4 януари, но по-късно от БНТ обявиха, че първата серия ще бъде излъчена на 19 януари от 20, 45 часа. На 16 януари звездите на "Под прикритие" се събраха преди премиерата, за да разкрият няколко любопитни подробности от сюжета на новите епизоди, които хиляди българи очакват с голям интерес. Мартин (Ивайло Захариев), Попов (Владимир Пенев), Джаро (Михаил Билалов), Иво Андонов (Захари Бахаров), Куката (Мариан Вълев), както и новите попълнения – Явор Бахаров, Бойко Кръстанов и Йоана Темелкова, се срещнаха със свои фенове и отговориха на техните въпроси.

Актьорът Мехмет Юлай пристигна специално от Турция за живото предаване. Но за неговата роля ще стане дума по-нататък.

"Четвъртият сезон на "Под прикритие" вдига летвата по начин, който изцяло отговаря на очакванията на една световна аудитория, за което ни задължава дистрибуцията на сериала в близо 70 държави", каза програмният директор на БНТ1 Севда Шишманова.

„Очакванията за четвърти сезон са големи и съм сигурен, че сме ги оправдали. „Под прикритие" се развива всеки сезон, така ще бъде и в четвъртия", каза от своя страна Димитър Митовски, продуцент и режисьор на сериала.

Какво ново около любимите герои от "Под прикритие"

Трагедия настига Куката в испанското му изгнание. Той се връща в България с план за отмъщение. Мартин се възползва от желанието на Куката за отмъщение. Двамата сключват сделка, която засяга интересите на Иво, Джаро и Турската мафия.

Иво тотално владее улицата, прикрит зад легален бизнес. До него е Ния Туджарова, която наскоро се е завърнала от Нова Зеландия, за да се сдобри с баща си Джаро.

Турски топмафийот ще работи с Джаро. Той живее в къща за милиони на брега на Босфора. Затова и част от кадрите са заснети в баровския квартал на Истанбул "Бешикташ", разкриват от БНТ.

Владо Пенев остава наивното ченге, но за кратко. "Със сигурност не може да се издържи дълго време да си добър и последователен. Със сигурност ще му дадем шанс да се издъни- в началото малко, после повече", каза Пенев за играта си в четвърти сезон.

Мартин вече няма да е ченге под прикритие. Той ще покаже и тъмната си страна, споделя Ивайло Захариев и уточнява, че е доволен от развитието на неговия образ.

Нови попълнения в актьорския състав

Фарук (Мехмет Юлай)- нов партньор на Джаро от турската мафия. "Това не е първата роля, която играя на наркотрафикант, никога не съм пренебрегвал тази роля, напротив, с голямо желание играя", казва актьорът. Той обяснява, че в Турция има подобен сериал и продължава близо десет години. "Сега, когато гледах трейлърите, много се изненадвам, толкова кротко снимахме всичко, а как е представено всичко", смее се той.

Ния Туджарова (Йоанна Темелкова)- дъщерята на Джаро. Тя се връща в България, за да започне на чисто, но заварва непримирими врагове във войната на живот и смърт. Случва й се нещо много красиво, обяснява Йоанна и изтъква, че не съжалява за това, че се е наложило да си боядиса косата, за да играе в сериала.

Бардем (Явор Бахаров)- малкия син на топмафиота Фарук е командирован в България, за да подсигури кокаиновия канал на фамилията към Ротердам. Амбициозен и жаден за изява, той се бори за изява зад сянката на по-големия си брат, който е застрелян от Иво в България и е любимец на Фарук.

Ерол (Бойко Кръстанов)- човекът със специални поръчки на Фарук- войн, когото изкарват на бойното поле, когато всички други средства са изчерпани. Той ще налага контрол в сблъсъка между турската и българската наркомафия.

Рафаел (Мартин Смочевски)- дясната ръка на Иво Андонов. Верен на боса като расова немска овчарка, изтънчен силовак, който контролира улицата с неумолима жестокост. Безмилостен и безскрупулен, той е острието на Иво в уморителната битка за вътрешния наркопазар.

Актьорите за работата им в четвърти сезон

Миахил Билалов: "За първи път в каквато и да е кариера в живота ми работя на турски език. Научих неща, които никога не съм научил, видях красив град като Истанбул, работих с него и ядох дюнер. Аз за първи път станах от дивана, фотьойла или бюрото. Аз три сезона не мръднах от него". Актьорът благодари на своята учителка по турски и уточни, че все пак е учил езика, но ще му е трудно да си поръча кафе в Турция.

Ивайло Захариев: "Доста трудно е да влезеш в мисленето на полицай. Мартин сяда на бюро, но се радвам, че не спира да си търси новия живот". Той изтъкна, че полицаят ще има нови приятели.

Косъмът нито ще има брат близнак, нито ще възкръсне, но има и други начини, в които би се появил в "Под прикритие", каза Димитър Митовски. 

Мариан Вълев е участвал в писането на сценария за четвърти сезон. Най-интересно му е било да съставя репликите за инспектор Попов и Джаро. "Ако аз съм си мислил, че е лесно да напишеш един сериал, то се оказва, че е много трудно", казва Куката.

Около 45 минути отнема на коафьора на филма да изправи къдриците на Явор Бахаров. Той обясни, че е имал напрегнати моменти по време на снимките в Турция и никак не е лесно да говори на турски, въпреки че езикът е мелодичен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай