Део целува Лора на БГ хип-хоп наградите в НДК

Блондинът поздрави експоловинката си с приза за най-добра хип-хоп изпълнителка

Део целува Лора на БГ хип-хоп наградите в НДК | StandartNews.com

София. Део и Лора Караджова доказаха за пореден път, че са в прекрасни отношения след раздялата си, последвала 8-годишната им връзка. Двамата дори демонстрираха близост на вторите БГ хип-хоп награди в НДК снощи.

Блондинът, който беше един от водещите на събитието, целуна ръката на експоловинката си, когато тя се качваше на сцената, за да прибере приза си за най-добра БГ изпълнителка. Лора прие жеста с усмивка и по никакъв начин не демонстрира, че това й е неприятно. И въпреки че в началото и на двамата им беше трудно да говорят за раздялата си, по всичко личи, че с днешна дата всичко между тях се е успокоило и е наред.

Пищната церемония в зала 1 продължи повече от три часа. Големият победител се оказа Криско.

Рапърът от Габрово бе отличен с цели 5 награди - за песен на годината (за суперхита "Министър на веселието"), най-добър музикален продуцент, най-гледан клип в YouTube, най-добра колаборация и най-въртян клип. 100 Кила пък бе избран за рапър номер 1 на 2013-а, като варненецът триумфира и в категорията най-добър албум за Zla10.

Легендата на родния хип-хоп Спенс бе почетен с приз за цялостен принос към сцената. Със статуетката за най-добра група си тръгнаха Ice Cream, а Михаела Филева беше удостоена с приз за дебют на музикалната сцена.

За съжаление меломаните останаха малко разочаровани, защото една от големите атракции на вечерта, носителката на "Грами" Ев, не дойде. Другите международни звезди - Редмен и M.O.P., все пак бяха на линия и се качиха на сцената.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай