Черния Моцарт покори операта

Черния Моцарт покори операта | StandartNews.com

София. Райън Лесли изправи публиката на крака по време на концерта и снимките на своя документален филм From Sofia with love ("От София с любов") в нощта на Свети Валентин в софийската опера. Още със старта Черния Моцарт даде заявка, че феновете ще станат свидетели на впечатляващо събитие.

 

Стиловото пътешествие откриха "Космически гласове" с диригент Ваня Монева, а обичаната народна песен "Полегнала е Тодора" накара всички да притаят дъх. Самият Лесли, освен със своя бенд, си партнира с музиканти от български младежки симфоничен оркестър. Той седна зад роял "Hoffmann" от 1910 г. Американският хип хоп и ар енд би артист пя повече от час и половина, като постоянно приканваше публиката да се включи и залагаше на различни импровизации. Дуетното парче с Cassie "Addiction", хитовете We fly together и Black Mozart накараха гостите да затанцуват в ритъма.

 

Райън Лесли няколко пъти благодари на феновете си, защото чрез този концерт е сбъднал голямата си мечта - да увековечи на лента любовната си история със своята любима София. Концертът бе в подкрепа на кандидатурата на града за Европейска столица на културата 2019 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай