Брайън Адамс открива фотографска изложба у нас

Брайън Адамс открива фотографска изложба у нас | StandartNews.com

Канадският рок музикант Брайън Адамс ще представи собствена фотографска изложба в София. Тя ще бъде открита лично от певеца на 11 октомври часове преди концерта му в зала „Арена Армеец", съобщава bTV.

Изложбата „Октрити/Ранени" (Exposed/Wounded) се състои от два цикъла.

За първия („Открити") пред обектива на Адамс застават редица световни знаменитости, сред които Мик Джагър, Дъстин Хофман, Ейми Уайнхаус, Моника Белучи, Шон Пен и дори самата британска кралица Елизабет II. Благодарение на приятелските отношения на музиканта с някои от най-известните личности той успява да заснеме интимни моменти от техния живот.

Другата част от изложбата („Ранени") е представена за първи път през 2014 г. по повод 100-годишнината от избухването на Първата световна война. Тя показва портрети на британски ветерани, претърпели тежки травми по време на военната си служба.

Любителите на фотографията ще имат възможността да разгледат снимките до 12 ноември във „Виваком арт хол".

През последното десетилетие, успоредно с кариерата на рок музикант, Брайън Адамс постига международни успехи и като фотограф. Най-добрите му фотографии са публикувани в списанията „Вог", „Венити феър" и „Зуу мегазин" и изложени в някои от най-реномираните световни музеи и галерии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай