Боливуд скърби за Пратиша

Боливуд скърби за Пратиша | StandartNews.com

Боливуд скърби за загубата на младата актриса Пратиша Банерджи. Много от нейните колеги, част от които присъстваха на кремацията й, отправиха послания в социалните мрежи в нейна памет.

"Шокиран и тъжен съм да чуя за Пратиша Банерджи.. Почивай в мир", написа в Туитър Нандиш Шандху (Виир от "Моята карма"). Тина Дута, която му партнира в същия филм пусна в Instagram снимка с покойната си приятелка, чийто текст гласи: "Все още не вярвам, че вече не си ... Почивай в мир, един от най-сладките, скъпи, мой приятели .. ще ми липсваш завинаги... Обичам те скъпа..".

Авика Гор, която изигра Ананди номер 1 в "Малката булка", също сподели фотоси с Пратиша. "Голяма актриса, красива и забавна. Любящо момиче. Ще ми липсваш!", гласи пък посланието на Д. Какар (Симар от "Ритъмът на мечтите").

Източник: Twitter/Instagram

Актьорският състав от сериала "Малката булка", където 24-годишното момиче влезе в ролята на порасналата Ананди, е потресен от самоубийството на Пратиша, пише Indiatoday. Шашанк Вяс (Джагдиш), както и Сидхарт Шукла (Шив) бяха сред първите хора, пристигнали в болницата след инцидента, отбелязва още изданието. Смита Бансал (Сумитра), Ануп Сони (Бейрон), Ширекха Шикри (Каляни), които са част от семейството на момичето във филма, изпратиха своята колежка със сълзи на очи.

Тина Дута (Ичха от "Моята карма"), която познава Пратюша от 5 години, твърди пред медиите, че двете не са се виждали с месеци, защото Банерджи спряла да контактува с много от приятелите си. От своя страна Сара Кхан (Садна от "Цветовете на любовта") обяви, че именно мъжът до нея е виновен за инцидента. И уточни, че преди фаталния 01-и април Пратюша е имала два неуспешни опита за самоубийство. "Първият път я спаси прислужницата", разкрива Кхан.

Боливудският актьор Aрбааз Хан, който също даде показания след трагичния инцидент, коментира, че Банерджи и приятелят й Рахул, са били много влюбени и не е очаквал връзката им да приключи по този начин.

Източник: Фейсбук

Една от основните версии за смъртта на младото момиче е самоубийство. Полицията предполага, че финансовите проблеми на Банерджи и депресивното й състояние от последните месеци, продиктувано от проблемите с телевизионния продуцент, са я подтикнали да сложи край на живота си, отбелязва Indiatoday. В тази връзка ще бъдат проверени всички сметки и кредитите на актрисата, както и това дали приятелят й е имал достъп до тях.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай