Барети от Кобра в екшън със звездите в Отдел Издирване

Юлиан Вергов стреля най-добре, хвалят го професионалистите

Барети от Кобра в екшън със звездите в Отдел Издирване | StandartNews.com

Юлиан Вергов се оказва най-добрият стрелец в премиерния сериал на Нова „Отдел Издирване“. Неговият инспектор Камен Петокв цели мишените безотказно, хвалят го очевидци. Актьорът обаче хич не бил възхитен от силовите упражнения на терен – тичането му идвало в повече, въпреки че той е много спортен тип и си пада по екстремни дисциплини, чиито адреналин дели с дъщеря си Алена. Вергов е шеф на специалния отряд за разкриване на тежки престъпления и затова тренировките му са много специални, издават от Нова. Той и колегите му вече са толкова добри, че направо шашнали каскадьорите. Още повече, че в някои от екшън сцените се включва истинският отряд "Кобра". А всяка история в „Отдел Издирване“ е свързана с престъпление или загадка в миналото.

“Много е вълнуващо как се случва процесът по издирване на изчезнало лице, но най-интересното в полицейската работа е вътрешното противоречие, от което са разкъсвани полицаите понякога. Смятам, че те са доста по-интересни от лошите момчета“ сподели Юлиан Вергов.

Ани Пападопулу обаче не отстъпва в уменията на колегата си от Народния театър. Тя е Ралица Петкова - бившата съпруга на инспектора и зам.-директор на СДВР. Преди време те са загубили дете, изиграно от 9-годишната Вая, дъщерята на актрисата Лара Златарева. Малко преди премиерата Ани Пападопулу разказа, че жените в сериала не се дават на мъжете и понякога дори по-умело боравят с пистолетите. Единственият проблем е, когато са въоръжени от главата до петите, а трябва да посетят тоалетната. Сред другите дами пред камерите са Елена Телбис и хърватската звезда Ива Михалич.

„С общи усилия успяхме да изградим една интересна история с много обрати и професионален поглед към полицейската работа и криминалния жанр. Сериалът ще извади зрителите от реалността, която ни притиска със своите условности и ще ги потопи в заплетения сюжет и прекрасната игра на нашия актьорски състав. Във всяка история и персонаж сме вкарали нотка на реализъм, заимствана от реални случаи и събития“, сподели авторът на сериала Александър Чобанов в „Здравей, България“ броени часове преди дебюта на „Отдел Издирване“.

Зад продукцията стои още екип от професионалисти – режисьор на премиерния сериал е добре познатият с работата си по едни от най-успешните български продукции в последните години Димитър Димитров, а оператор е Борис Славков. Музиката към серийния филм е специално създадена от Максим Ешкенази. „Равносметката за нас след снимките на сериала е забавление, въпреки предизвикателствата“ коментира продуцентът на сериала Александър Христов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай