Неделя,

Армутлиева призна защо отказа на Слави да стане министър

От: Агенция Стандарт -
6740
Армутлиева призна защо отказа на Слави да стане министър
A
A
A

Тази седмица Мон Дьо ни среща с повелителката на талантите Саня Армутлиева.

“Аз нямам музикални корени. Животът по случайност ме хвърли в музикалния бизнес”, припомня си Армутлиева началото на своята кариера в музиката. 

“Не ме е страх от провалите, но не ги обичам. Опитвам се да ги избегна с една много проста стратегия и тя е - подготовка. Подготовката е религия за мен във всяко едно нещо, което правя”, казва продуцентът за успехите и провалите в своята кариера. 

През 2021 година Армутлиева получава покана от лидера на ИТН да стане културен министър. Тя приема, а след това отклонява предложението. 

“Не го бях приела на напълно. Имаше един момент, в който си казах, че може би, настъпва време, в което трябва да се откажеш от себе си и да си готов да направиш нещо, което те надхвърля, нещо, което има значение за по-голяма група хора. Мисля, че хората, които влизат в политиката с некомерсиални цели - се жертват”, коментира тя. 

“Отказах, защото инстинктивно усетих, че няма дух на заедност между свестните, които имаше шанс да поемат управлението. Освен това, аз не съм част от никакъв политически и икономически кръг. Аз съм някакъв вид аутсайдер”, обясни Армутлиева своя отказ. 

“Аз харесвам Наско. Стана ми мъчно за цялата злоба, която се изля върху него”, казва Армутлиева за настоящия културен министър Атанас Атанасов. “Смятам, че той е мил, възпитан и честен човек. Мисля, че това е един алтернативен поглед към промяната. Мисля, че той има шанс да осъществи много промени”. 


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com