Аня Пенчева влиза в "Съни бийч"

Снимките на романтичната комедия стартират със смях и отлично настроение

Аня Пенчева влиза в "Съни бийч" | StandartNews.com

Любими български актьори влизат във втория сезон на хитовия сериал „Съни бийч“. Легендарната красавица Аня Пенчева, позната с десетките си роли в театъра, киното и телевизията, и колегата й Кирил Ефремов са две от новите лица, които се присъединяват към екипа на популярната комедия, чиито снимки вече са на старта си. Двамата ще заредят тв екрана с много смях и приятни емоции.      

Ослепителната Аня Пенчева ще влезе в ролята на лекомислената Розалия. „Никога не съм играла лековати жени и благодаря, че в наситената ми творческа кариера получих този шанс", каза актрисата. В „Съни бийч“ героинята й е майка на спасителя Младен, изигран от Иво Аръков. „Той е чудесен! Както в живота, така и на екрана, случих на деца! Да вляза в „Съни бийч“ пък е истинско удоволствие. Живеем в кошмарно време на страх и стрес, и човек има нужда да се усмихне на нещо цветно и ведро“, каза Пенчева. За разлика от нея, Кирил Ефремов реши да запази в тайна ролята си и така да създаде напрегнато очакване около героя си.

Преди старта на снимките за втория сезон Иво Аръков посрещна на летището екранната си партньорка Лидия Инджова. Актрисата кацна у нас от Брюксел, където живее в последните години. В новите епизоди на поредицата тя отново ще влезе в ролята на свенливата научна работничка Дарина. „Очаквайте неочакваното. Героинята ми ще поеме по рискован път и ще завладее Слънчев бряг. Младен ще се опита да я спаси от самата нея и ще се потопи в емоционален дисбаланс“, разкри Инджова.

Зрителите ще видят какво се случва с любимите им герои в новите, неизлъчвани досега серии от първия сезон на „Съни бийч“. В пети епизод първичният Младен ще изпита силни чувства към интелигентната Дарина и след серия от комични ситуации ще разкрие сърцето си пред нея. В хотела ще се появи оценител, а между Никола (Явор Бахаров) и Гомес (Бойко Кръстанов) ще възникне съперничество кой ще го обслужи по-добре.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай