Антон Хекимян и Биляна Гавазова ще водят "Тази сутрин" по бТВ

Антон Хекимян и Биляна Гавазова ще водят "Тази сутрин" по бТВ | StandartNews.com

Хекимян празнува ЧРД със Сашо Кадиев и Деси Стоянова в "Преди обед"

София. Нови водещи ще има сутрешният блок на бТВ от 2 юни. Биляна Гавазова и Антон Хекимян ще седнат на столовете на Генка Шикерова и Константин Караджов в "Тази сутрин", съобщиха от телевизията.

Телевизията прави своеобразен подарък на Хекимян, който днес навършва 30 години. Той получи музикална изненада от "Канарите" и торта със свещички, гостувайки в предаването "Преди обед". Там обаче не съобщи, че ще води сутрешния блок, когато го попитаха за неговото кариерно развитие.

Генка Шикерова, който до момента води "Тази сутрин" с Константин Караджов, ще стане майка за втори път. Нейният екранен колега пък ще продължи работата си в телевизията като продуцент в bTV Новините.

От телевизията не уточняват кой ще води предаването "Тази събота"/"Тази неделя", в което Хекимян замести Лора Крумова. 

„Антон и Биляна са силни журналисти, доказали професионализма си в ефира на bTV. Те могат да се справят с всякакви теми в различни ситуации – както в студиото, така и във включвания на живо извън него. Освен това двамата имат позитивно излъчване – нещо, което е от ключово значение за екранна двойка, с която започва денят на огромна част от българските зрители", обяснява Венелин Петков, директор „Новини, актуални предавания и спорт" в bTV Media Group.

Антон Хекимян е завършил Факултета по журналистика към Софийския университет. Започва да работи в медиата през 2004 г. Първо е стажант репортер в „Тази сутрин", след което води горещото риалити „Африка: звездите сигурно са полудели", става водещ на съботно–неделното магазинно предаване „Тази събота" и „Тази неделя". Завършил е Факултета по журналистика към Софийския университет.

Биляна Гавазова има 10 годишен опит в електронни медии. Започва като репортер в Дарик радио – Шумен, след което се присъединява към екипа на Дарик радио – София, където става главен редактор Бизнес новини. В Дарик радио Биляна натрупва опит и като водещ на сутрешния блок. Присъединява се към bTV през 2010 г. година като репортер. Завършила е „История" в Шуменския университет „Св. Константин Преславски", пишат от бТВ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай