Анатоли Стайков е новият Директор Новини на TV7 и NEWS7

Анатоли Стайков е новият Директор Новини на TV7 и NEWS7 | StandartNews.com

София. Доскорошният шеф на Международния отдел на TV7 и NEWS7 Анатоли Стайков е новият директор Новини и актуални предавания на двата канала, съобщиха от централата на медиите.

Социолог и журналист по образование, той започва своята кариера като репортер, редактор и водещ в радио. По-късно Анатоли Стайков се обръща към международната журналистика и отразяването на световните проблеми. Автор и водещ е на предаването „Светът днес" по BBT, а от 2011 г. е в редиците на международниците на TV7 и NEWS7, които имат привилегията да отразяват световните новини успоредно с колегите си от CNN. Анатоли Стайков е отразявал събитията от горeщите точки на планетата, като Сирия, Ирак, Афганистан. Той беше и специалният пратеник на TV7 и NEWS7 в столицата на Европа – Брюксел по време на последните избори за Европарламент.

Директорът на Новини и актуални предавания е страстен киноман и футболен запалянко. Той обича професията си, харесва и вярва в колегите си и приема журналистиката лично, казаха от телевизията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай