Боливуд с втори сезон на "Малката булка"

 Боливуд с втори сезон на "Малката булка" | StandartNews.com

Боливуд прави втори сезон на един от най-гледаните в България индийски сериали- "Малката булка". Действието в него ще ни пренесе 15 години назад, когато децата на Ананди вече са пораснали, а баба Кало е починала.

Първият сезон в Индия вече е приключил, неговият финал там е бил на 08-и април. Продължението в страната пък ще бъде на 25-и април по Colors TV в Индия, пише "Теленовелас".

Почитателите на сериала ще се запознаят с много нови герои. Сюракха Сикри (Калияни), Торал Распутра (Ананди) и Ражесвари Сачдев (Мангла) няма да играят във втората част. Героите на Сикри и Сачдив умират. Съдбата на Ананди остава в тайна.

Маххи Видж и Авинадж Сачдив от "Пътеки към щастието" ще изиграят ролите на Нандини Нимболи (дъщерята на Ананди), а Авинадж - Амит.

"Ще се въплътя в образа на Амит. Той е спокоен и улегнал - практичен човек, който се бори срещу несправедливостта. Добри приятели са с дъщерята на Ананди - Нимболи", споделя Сачдив.

Много фенове на сериала от България гледат сериите напред с английски или руски субтитри. Наскоро обаче от Colors TV изтриха много от сериите в интернет пространството.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай