400 за ден се пробват при Джаро

Моряк и стриптийзьорки се явиха на кастинга за "Под прикритие 4"

400 за ден се пробват при Джаро | StandartNews.com

Свети Влас. 400 мераклии да влязат в сагата за Джаро и компания минаха през първия ден от кастингите на "Под прикритие 4" в Свети Влас.

В журито освен главният диригент на сериала Димитър Митовски беше и топ актьорът Мариан Вълев. За разлика от друг път, когато мацките му се хвърлят на врата, този път кандидатките били респектирани от него и много боязливи.
70 на сто от явилите се били мъже, останалите красиви мадами. Голяма част от тях били доста атрактивни танцьорки и стриптийзьорки от клубове.

Най-възрастният желаещ да изиграе макар и епизодична роля в "Под прикритие" бил 60-годишен моряк. Най-малкият пък бил четиримесечен юнак, който се явил на прослушването заедно с баща си. Някакъв тип се появил със змия в буркан, а по тялото му имало изрисувани татуси на влечуги от главата до петите. Голяма част от феновете, които искат да влязат в сериала, били самбисти и джудисти.

Някои от тях са били повикани на второ препитване. Ще има щастливци, които ще влязат в пейзажа я с реплика, я в масова сцена. Кастингът продължава утре във Варна, а сериалът започва да се снима с пълна сила от есента.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай