21st H.M.S.U. OPEN-AIR SUMMER FESTIVAL

HMSU /Hard Music and Sounds United/ отново ще покани всички фенове на идеята, за да предложи следващата част от това традиционно нискочестотно изживяване на открито.

21st H.M.S.U. OPEN-AIR SUMMER FESTIVAL | StandartNews.com

Летният HMSU фестивал е най-дълго провежданият такъв в България и най-старият с дръм и басс насоченост на Балканите. "Фестът" е емблематично за родната сцена събитие, което с ежегодните си издания от 2001 г. досега е един от малкото останали свидетели на зародиша и развитието на фестивалната култура у нас. Сега, 21 години по-късно, HMSU /Hard Music and Sounds United/ отново ще покани всички фенове на идеята, за да предложи следващата част от това традиционно нискочестотно изживяване на открито. Посетителите ще могат да се насладят на класически над 40-часов непрестанен културно-музикален маратон с участието на повече от 30 артисти в синхрон с много други неангажиращи и разнообразни активности. Тази година фестивалът ще бъде на нова локация в близост до София, която можете да видите тук.  Дългоочакваното събитие ще се състои на 23 - 24 ЮЛИ 2021 г.

Организаторите са обeщали куп изненади. 

Списъка от творци и тази година е изключително богат.

На сцената ще се качът имена като: JADE (Hungary), MNDSCP (Hungary), ALIBI (Brazil), CZA / Cause4Concern (UK), FREQAX (Romania), BRUSTEN (Romania)

HMSU Артисти: COOH/ABCD, L 33, MOCKS, OGONEK, TARGY, ACIDTRIP, KONSPIRATOR

Още български артисти, които ще се качът на сцената са: 

E:LEE, LUX, MANIK, SHAMSY, THE SCIENCE, FUNKWARE, YANGO, PANEGA, KENOBI, THRUST, SECHNIA, SEC7OR, D-MENTAL, DISSOCIATION, AQUATECH, BRIGX, BROKERZ, SIZMAL

Заедно с активното промотиране на  drum & bass / jungle движението у нас, HMSU печели уважение и присъствието на България в челните редици на световната сцена. С проведени над 500 събития и поканени над 400 международни гости, HMSU e основното свързващо звено между различните организации и артисти от Балканите, а едва ли има друг подобен феномен, който да обединява в такъв мащаб всички държави около нас.

Билетите могат да бъдат намерени онлайн и в разпространителната мрежа на EVENTIM.bg в цялата страна, а повече информация за самото събитие можете, да видите тук - https://www.facebook.com/events/1212644369183086

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай