Възраждане тръгна с гайди във Варна. Летящ старт за Коста Стоянов

Стотици варненци откриха кампанията на партията

Възраждане тръгна с гайди във Варна. Летящ старт за Коста Стоянов | StandartNews.com

Ако искате Варна да се промени към добро – гласувайте за „Възраждане“. Това призова кандидат-кметът на „Възраждане” инж. Коста Стоянов.

ВИЖ ОЩЕ: Инж. Коста Стоянов: Данъчни облекчения за млади хора с деца

С развети знамена, гайди и шествие „Възраждане“ откри предизборната си кампания в морската столица. Включиха се стотици варненци. По традиция кампанията бе открита с гайди, тъпани и развети знамена.

Сборният пункт беше до надписа Варна, който е поставен точно до "Козирката" в Морската столица по идея на общинските съветници от „Възраждане“. На откриването присъстваха всички кандидати за общински съветници, кандидати за райони и кандидатът за кмет на Варна Коста Стоянов, а така също и председателят на политическата организация

д-р Костадин Костадинов.

Пред медиите в морския град Костадинов заяви, че с право много хора се притесняват за честността на вота:

„И с право се притесняват, защото машините са в ръцете на хора, които самият президент, който ги създаде, ги нарича – шарлатани. Те управляват държавата така, както "ало"-измамниците биха управлявали държавата. Точно поради тази причина призоваваме всички български граждани да гласуват с хартия на тези избори. Не че и така пак няма да стават манипулации, защото пък от друга страна ГЕРБ са майсторите на хартиените измами, и реално погледнато ние се намираме в ситуация, в която трябва да избираме между две злини, но гаранцията, която ние от „Възраждане“ даваме, е доста сериозна, защото в почти всяка комисия имаме поне по двама представители. Ще направим всичко възможно вотът да бъде максимално честен и прозрачен.“, категоричен бе Костадинов преди началото на шествието.

След това шествието се отправи с народна музика към Фестивалния комплекс, където кандидатите за общински съветници и кандидатът за кмет Коста Стоянов  се срещнаха със симпатизанти.

По пътя минувачи искаха снимки и се присъединиха към тях. Стигайки пред входа на Морската градина, гайдарите изпълниха „Хубава си моя горо“, а множеството от хора се отправи към залата на Фестивалния комплекс, за да се запознаят с бъдещите общински съветници и да чуят приоритетит в програмата на  Коста Стоянов.Кандидатът за кмет на Варна от „Възраждане“ , който сподели:

„Кандидатурата ми за кмет е с една единствена цел – варненци да живеем в един по-уютен, чист и приветлив град. Аз, заедно с моя екип, с нашите кандидати за общински съветници, районни кметове и кметове на населени места – имаме опита, уменията и компетентността да превърнем Варна в един по-приветлив град и той да се върне на картата като Морската столица на България! Включили сме много приоритети в нашата програма, имаме цялостна визия за управление на града. Започваме през инфраструктурата, минаваме през образованието, здравеопазването, спорта, подобряване на градския транспорт, изграждане на нови веломрежи, изграждане на бул. „Цар Освободител“ – от бул. „Васил Левски“ до летището и връзката с кв. „Владислав Варненчик“. Не сме забравили и спешната нужда от ремонт на Аспаруховия мост, а също така сме предвидили ремонт на всички подлези, изграждането на буферни паркинги, ремонт и изграждане на детски градини и ясли. Това е една много малка част от програмата ни, но с нея ще запознаваме варненци в рамките на този предизборен месец.“, каза още Стоянов.

На въпрос защо варненци трябва да излязат и да гласуват за „Възраждане“ на 29 октомври, Коста Стоянов заяви:

„Ако варненци искат едно честно, прозрачно и справедливо управление на града си –

нека изберат „Възраждане“ с бюлетина 42. Заедно ще успеем!“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай