Костадинов изненада учениците за първия учебен ден

Първата професия на лидера на "Възраждане" е учител по история

Костадинов изненада учениците за първия учебен ден | StandartNews.com

Председателят на „Възраждане“ Костадин Костадинов публикува в социалната мрежа Фейсбук поздрав за всички ученици, учители и родители.

„Честит първи учебен ден на всички ученици, родители и колеги! Казвам колеги, защото първата ми професия е учител по история - нищо че съм работил само 3 месеца като преподавател.  Нека не забравяме, че училището, образованието и просветата изградиха съвременната българска държава и нация, и те трябва да бъдат първостепенна грижа за всеки един български управленец. Защото колкото по-образован и умен е българският народ, толкова по-силна и богата ще бъде българската държава!“, написа Костадин Костадинов.

През 2016 г., възмутен от начина, по който са написани учебниците по българска история, той издава „Учебник по Родинознание“ за деца от 1 до 4 клас. Учебникът става най-четената електронна книга в България, след като е изтеглена повече от 500 000 пъти от блога на Костадинов. Учебникът се разпространява безплатно и на хартиен носител и всеки при желание може да го получи от представител на „Възраждане“.

Днес д-р Костадинов  е на посещение в град Стара Загора като в 18:00 ч. ще проведе отворена среща с граждани в Зала 1 на хотел „Верея“ за всички старозагорци, които искат да се срещнат с него.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай