Неделя,

И Плачков атакува парламента. За кого играе?

От: СТАНДАРТ -
1532
И Плачков атакува парламента. За кого играе?
A
A
A

Любимият актьор Веселин Плачков, изиграл ролята на Левски, излиза на политическата сцена. Той е кандидат за депутат в листите на една от новите формации, които ще се явят на предсрочния вот на 2-ри април – коалицията „Заедно” на Ива Митева и Любомир Каримански, съобщи Нова тв.

„Аз никога не съм спирал да имам гражданска позиция. Целта не е да вляза в политиката, тя е навлязла в живота ни и тя се занимава с нас и ние се занимаваме с нея. През последните две години няма политика, а за театър и цирк – не мога да ги нарека по никакъв начин. Защото театърът е много отговорно и сложно изкуство. То се прави по много труден начин и оставя дълги последствия в душите на хората. Политиката не се занимава с душата на хората, а напоследък се занимава със самата себе си”, коментира актьорът.

Той беше категоричен, че целта му не е да става депутат. "Аз не искам да ставам депутат. Искам, ако мога да бъда полезен на хората. Винаги съм заставал зад хора. Не разбирам от идеи - леви, десни, не съм експерт. Вярвам на хора. Ако някой ми гласува доверие, ще съм благодарен и ще направя всичко, което мога", категоричен е той.


Всички новини от категория Избори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията