Зар Груп ООД: Kaufland ни дава сигурност и възможност за развитие

Великотърновската фирма вече 14 години работи съвместно с търговската верига

Зар Груп ООД: Kaufland ни дава сигурност и възможност за развитие | StandartNews.com

Българският асортимент винаги е бил приоритет за Kaufland България, като компанията се стреми всяка година да надгражда предлагането на български плодове и зеленчуци. Само през изминалата година търговската верига е реализирала продажбата на 48 млн. кг. плодове и зеленчуци от родни производители. За да постигне това, компанията си партнира с различни производители от над 12 региона в цялата страна.

Един от тези региони е Великотърновският, където производителите от „Зар Груп ООД“ обработват стотици декари плодородна земя. Вече 14 години Маргарита Захариева и нейният екип работят съвместно с Kaufland България. В това партньорство са вложени дълги години съвместна работа и над 40 години професионален опит в лицето на Маргарита – агроном и управител на фирмата.

Благодарение на благоприятния климат за отглеждане на богато разнообразие от зеленчуци, стопанството им предлага различни продукти за свежия асортимент на веригата. Освен досега предлаганите – лук, моркови и тикви, от тази година Маргарита и екипът обработват по над 100 дка с цвекло и пъпеши, като над 50% от готовата продукция отива в магазините на Kaufland.

Едно от най-ценните предимства на сътрудничеството с Kaufland според нея е развитието, което „Зар Груп“ ООД постига - през последните години продукцията на стопанството се е увеличила многократно.

„Kaufland България e прекрасен партньор в много отношения. Работим от дълги години заедно, познаваме се добре, реализираме големи количества продукция с високо качество и на добри цени. Това ни дава сигурност и възможност да бъдем отдадени на работата си и да продължаваме да се развиваме.“ – разказва Маргарита Захариева.

Високото качество на продукцията е споделена цел на Kaufland и местните производители, с които веригата работи. Дългогодишният опит на Маргарита и нейните колеги са един от най-големите гаранти за високото качество, което предлагат. Отглеждат чиста продукция при едни от най-благоприятните условия за това, без химия и с много високи познания в агрономията.

„С годините производството на плодове и зеленчуци наистина се превърна в предизвикателство, но успешното прибиране на реколтата и сигурните партньори ми дават стимул да продължавам да се занимавам с това.“, споделя Маргарита.

Успешното партньорство на “Зар Груп“ ООД и Kaufland България е поредният пример за устойчивия начин, по който веригата осъществява политиката си за предлагане на свежи плодове и зеленчуци с високо качество.

Благодарение на дългите години партньорство между Kaufland и българското производство, веригата предлага на клиентите си пресни и качествени плодове и зеленчуци и успява да отговори на все по-голямото търсене на родна продукция, като успоредно с това отговаря и на изискванията на клиентите за качество, прилагайки  контрол по цялата верига на производство на плодовете и зеленчуците - от избора и засаждането на най-добрите сортове семена съвместно с производителите, до отглеждането и съхранението на продукцията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай