ВИДЕО: Музикантът Николас Джаар за първи път пред БГ публика

ВИДЕО: Музикантът Николас Джаар за първи път пред БГ публика | StandartNews.com

София. Мултифункционалният Николас Джаар, който е американски продуцент, изпълнител и диджей с чилийски произход,  ще се срещне тази вечер за пръв път пред българска публика. Музикалното събитие с участието на едно най-любопитните имена на съвременната електронна сцена ще се състои на нестандартно място - в аудио-визуално студио "Орфей" до "Интерпред".

 

Самият Джаар сподели, че до кацането си в столицата няма да знае какво точно ще представи тук, защото не обича да планира, а и "импровизацията винаги е по-интересна", пише "Дневник". Заедно с него пристига и визуалният артист Тарик Бари, който ще импровизира заедно с него, но с картина вместо със звук.

Вратите на студиото, намиращо се на ул. "Самоков" 60, ще бъдат отворени за посетители от 20 ч. Програмата за вечерта включва подгряващия български дижей тандем Sirius & Methodikal във времето до 22:30, когато на сцената се очаква да се качи и дългоочакваният гост. 

 

Билетите, които предварително се продават в мрежата на "Ивентим" на цена 40 лв., няма да поскъпнат, както обикновено, в деня на събитието. Поради големия интерес обаче, ако бъде достигнат максималния капацитет на залата, има вероятност продажбата им да бъде спряна още през деня или да не се предлагат билети на входа.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай