Първи рок фестивал организират в Кюстендил

Първи рок фестивал организират в Кюстендил | StandartNews.com

Първи рок-фестивал ще се състои на 14 май на стадион "Странджата" в Кюстендил. Основен участник във феста е сръбската група "Divlje Jagode" /Диви ягоди/, с чиято музика са израстнали няколко поколения в града. Много български групи и музиканти ще подгряват публиката през целия ден. Сред участниците са Милена Славова, "Епизод", "Конкурент", "Ер голям","Fireball", "Krossfire","Scarlet Aura". Демонстрационно шоу ще представи и прабългарската школа по оцеляване "Бага -Тур".

Организаторите са предвидили специален паркинг за мотори, както и безплатен превоз за зрителите на фестивала до хотелите, в които са настанени. Ще има студия за татуировки и пиърсинг, за храна и напитки.
Първият международен рок-фестивал "Кюстендил" е организиран със съдействието на Община Кюстендил. Десет процента от цената на билета ще бъдат дарени за благотворителност.

Подготвили сме наистина добро шоу, очакваме да напълним стадиона с фенове от цяла България, но и от съседните страни, обявиха организаторите и споделиха, че целта на фестивала е да запознае с рок-музиката днешната младеж.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай