AC/DC: Аксел иска да продължи с нас

AC/DC: Аксел иска да продължи с нас  | StandartNews.com

От AC/DC разкриха, че Аксел Роуз иска да продължи да пее с бандата. В момента вокалистът на Guns N'Roses помага на австралийската банда като замества Брайън Джонсън. Последният има сериозни проблеми със слуха, които не му позволяват да участва в турнето на AC/DC.

На австралийските легенди им предстоят два концерта в Англия през следващия месец - на 4 юни на Олимпийския стадион в Лондон и на 9 юни в Манчестър на "Етихад". След това Аксел ще се присъедини към оригиналния състав на Guns за турнето на групата в Северна Америка - от 23 юни до 22 август.

Китаристът на AC/DC Ангъс Йънг пред немските медии обаче разкри, че Аксел има желание да продължи работата си с бандата.

"Решени сме да завършим турнето. Това е основната ни цел. Аксел ни помага, знаем, че много се вълнува", заяви Ангъс пред NDR.

"Но той не спира да ни пита, дали не може да направи още концерти с нас. Но не знаем какво ще стане в крайна сета. Засега пред нас целта е само завършването на турнето", добави легендарният китарист.

"Той се справя много добре. В ситуацията, която имахме, беше много добре, че той излезе като доброволец и каза – "Хей, ако мога да помогна. Нека опитам". Така че, той беше много добър. Научи песните много бързо и свърши страхотна работа", коментира още Ангъс Йънг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай