Поли Генова: Искам да видим една обединена България

Поли Генова: Искам да видим една обединена България | StandartNews.com

Снощи Поли Генова се справи отлично в Стокхолм и класира България на финала. Чаровната певица вдигна публиката в Стокхолм на крака с песента си "Ако любовта беше престъпление". В събота финалистите ще се борят за първото място, като Поли Генова излиза с номер 8.

Днес предстои официалната репетиция, на която ще гласуват жури комисиите.

"Все още не мога да повярвам, не мога да го осмисля. Това е нещо много голямо, за което съм мечтала много години, и сега се случва. Благодаря на всички за подкрепата. Това е най-важното - хората да разберат, че ние наистина сме благодарни. Нямаме думи, за да изкажем това. Искам сега да сме още по-силни и да видим една обединена България - извън пределите й и не само". Това разказа за емоциите снощи Поли Генова пред "Дарик".

"Вярвам в победата, защото знам, че ние го заслужаваме, подготвени сме, имаме прекрасно парче. Вярата е много силна и това е едно от нещата, на които съм се научила", каза още Поли Генова.

"От нас зависи да сме заедно, да сме обединени и да постигнем нещо, което досега никой не е постигал в България - да имаме един истински успешен музикален български проект и да сме горди от това. Целувки и поздрави", добави развълнуваната изпълнителка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай