Хитови британци подгряват Графа

Хитови британци подгряват Графа | StandartNews.com

Известният певец завладява Лондон с концерт на 27 септември

Родният шоубизнес доживя мощно международно признание - британската хит група World soul fusion ще подгрява Графа. Грандиозният концерт "Дим да ме няма... в Лондон" е на 27 септември в Scala - сцената, на която излизат
мегазнаменитости: Лиза Стенсфийлд, Риана, Джеси Джей. Само четири дни преди Графа там е шоуто на метъл иконите "Венъм". Сънародниците ни на Острова и очакваните нови поклонници на Графа ще бъдат нахъсани от фенски глезотии - на щанд ще се харчат дискове, уникални фланелки с датата на събитието и други изненади. Гости във вип зоната ще бъдат мастити персонажи от ентъртеймънта в Кралството. "Всички очакват Графа с нетърпение", коментира продуцента и режисьор Живко Ботев, който стои зад проекта с английските си партньори от Divacomm international.

Всъщност интернационалният екип вече работи по поредица от концерти, шоута и кинопрожекции на наши творци извън България.

Графа е във вихъра на подготовката за Лондон. Верен на своя стил, той откри новия сезон с премиерния сингъл с електро-поп звучене и вдъхновяващ текст. "Моменти" е името на песента, за която още с първото слушане си казваме, че е едновременно модерна, но и по-различна от всичко, което звучи в ефира напоследък.

За написването й Влади Ампов споделя: "Демото на музиката отлежава от известно време в главата и компютъра ми. Написах го и знаех, че текстът е жив и оригинален. Не бързах да го мисля, исках сам да дойде и това се случи през лятото, когато си дадох сметка, че животът ни се състои от моменти - хубави, вълнуващи, различни, запомнящи се. Живеем в динамично време - в големия град, заобиколени от много хора. Паралелно с това сме затворени в дисплеите на мобилните ни устройства. С текста искам да накарам хората да ценят, да преживяват и помнят безценните мигове в живота. Парчето е момент от творчеството ми, който се случи много естествено, искрено, и съм сигурен, че всички ще го усетят. Надявам се силният заряд да даде енергия и усещане за добро." Музиката и аранжиментът са на Графа.

След като написва първоначалната версия на текста, той кани Илия Григоров, с който през последните години често работят в екип, за да оформят финалните щрихи. Сингълът е мастериран в Щатите, а суровият материал за видеоклипа вече е заснет от екипа на режисьора Bashmotion с оператор Андрей Андреев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай