Бранд България! Форумът на "Стандарт" на живо

Власт, бизнес и медии обсъждат модерната визия на България

Започна форумът на "Стандарт" - "Бранд България 2024" за създаването на модерния разказ за страната ни като наследник на древна цивилизация, но с поглед към бъдещето на културата и туризма през призмата на иновациите. Дискусията беше открита от изпълнение на деца от Детска градина № 65 „Слънчево детство“ с директор г-жа Галина Манолова. 

На събитието ще се  очертаят стратегическите визии на министерствата на туризма и на културата, на туристическия бранш, научните, неправителствените среди и медиите. 

Ще бъдат представени успешните проекти на старта на новия Бранд, както и над 20 предложения и идеи от изпълнителна, законодателна власт, кметове, бизнес, неправителствени организации, историци, археолози, дипломати, ректори и журналисти.

Специални участници в дискусията ще бъдат министрите на културата Кръстю Кръстев и на туризма Зарица Денкова. Във форума ще се включат председателите на парламентарните комисии по туризъм Ертен Анисова и за прякото участие на гражданите и взаимодействието с гражданското общество Валентин Тончев, зам.-министърът на икономиката Николай Павлов, народният представител от "Продължаваме промяната" Искрен Митев, инж. Красимир Коев, изпълнителен директор на Изпълнителната агенция по лозата и виното.

Организатори са медия "Стандарт", съвместно с Общество "Културно наследство", партньор на Европа Ностра за България и най-голямата и най-представителна организация на туристическата индустрия - Националния борд по туризъм.

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай