Учат ни да слагаме мазилка на Стройко

Днес в НДК в София започва 43-то издание на изложението СТРОЙКО 2000. Над 250 български и чужди фирми ще се включат в изложението, което ще продължи до 28 октомври. Входът е свободен

Учат ни да слагаме мазилка на Стройко | StandartNews.com

София. Как да поставят сами мазилка могат да се научат всички желаещи на изложението Стройко 2000 в НДК, което започва днес и ще продължи до 28 октомври. На изложението ще можете да се превърнете в спец по полагането на мазилки под зоркото око на майстори.

А за по-мързеливите се предлагат и лесни за нанасяне мазилки, които успешно може да постави всеки. На 43-ото издание на форума в София 250 компании от бранша ще покажат последните тенденции в сектора и най-новите си иновативни продукти. Сред тях е и уникален роден продукт, който гарантира двойно по-ниски сметки за отопление. Посетителите могат да видят и представените на изложението електрически инфрачервени панели за отопление с нагревател от карбон, подходящи за дома и офиса. В навечерието на зимния сезон можете да изберете и от голямо разнообразие от топлоизолации, дограми и климатични инсталации.

Традиционно на форума производителите дават на крайните клиенти отстъпки до 25-30%. За първи път на СТРОЙКО 2000 като изложител ще бъде и Българският институт по стандартизация. На панаира ще бъдат представени продукти и услуги, обхващащи целия спектър на строително-инвестиционния процес - от проучване, проектиране и инвестиране през грубия строеж, довършителните дейности и обзавеждането до най-дребните детайли от интериора, екстериора и ландшафта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай