Синята птица отлетя от Twitter

Мъск удържа на думата си

Синята птица отлетя от Twitter | StandartNews.com

Новото лого на Twitter вече е факт, след като  Илън Мъск удържа на думата си, като стартира пълно ребрандиране на социалната мрежа . Потребителите вече са започнали да виждат напълно новото лого, като до социалната мрежа на Мъск можете да отидете и от уебсайта, който е и с различен адрес.

 Мъск обяви и други предстоящи промени. Както беше обявено, логото на Twitter се промени - мястото на брандираната синя птица вече ще бъде заето от латинската буква "X". По-специално, официалният Twitter акаунт на самата социална мрежа вече е актуализиран в съответствие с тези промени.

Новото лого се появява и в горната част на уеб интерфейса на Twitter. Тази иновация обаче все още не е достигнала до всички мобилни приложения. Освен това вече имате достъп до Twitter през новия адрес x.com.

В бъдеще споменаването на името "Twitter" ще бъде напълно премахнато от социалната мрежа. Но това не е всичко. Илон Мъск попита потребителите дали трябва да сменят темата по подразбиране на услугата на тъмна - почти 75% от хората подкрепиха тази идея. Така скоро X също може да потъмнее, пише fakti.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай