tbi bank с редица нови функционалности в мобилното приложение

Клиентите на банката вече могат удобно и бързо да правят над 150 вида плащания

tbi bank с редица нови функционалности в мобилното приложение | StandartNews.com

tbi bank не спира да подобрява мобилното си приложение и да добавя нови функционалности, с които прави ежедневието на българите по-удобно.

Клиентите на банката вече могат удобно и бързо да правят над 150 вида плащания към всички институции с бюджетни сметки в страната. Услугата е без допълнителни такси и се извършва само с няколко клика в tbi bank app – потребителите трябва единствено да въведат IBAN на бюджетната организация.

Сред другите новости в приложението е възможността за генериране на документи като „Извлечение по сметка“ и „Движение по сметка“, които могат да бъдат свалени в pdf или excel файл. Клиентите на tbi вече могат да изтеглят на устройствата си и договор за заем, ако той е сключен през мобилното приложение.

Оптимизация е направена и в секция „История на трансакциите“, където потребителите вече могат да правят справки по ключова дума и да филтрират по предварително зададени критерии като период, сума, вид трансакция.

Атрактивни оферти, образователно съдържание и забавни игри с награди също са налични в приложението на tbi bank, благодарение на партньорството със Storyly – платформа за ангажиране на потребителите чрез интерактивни истории за мобилни приложения и уебсайтове. По този начин tbi допълнително подобрява преживяването на клиентите в приложението, предоставяйки им не само финансови услуги, но и ценна информация и образователно съдържание под формата на интерактивни истории.

 

„Нашата карта neon и мобилното ни приложение са тук, за да правят ежедневието на българите по-удобно и лесно. Новите функционалности в tbi bank app са само едно допълнение към безплатното ежедневно банкиране, опцията за пазаруване с финансиране от банката и за разделяне на плащанията на вноски без такса, олихвяването на средствата по разплащателната сметка и депозитите с най-добрата лихва на българския пазар. Всичко това прави neon и tbi bank app предпочитано решение за управление на личните финанси от все повече българи“, казва Елена Кънева, ръководител на продуктовия маркетинг на tbi bank app.

В следващите месеци tbi bank ще продължи да добавя нови функционалности в мобилното си приложение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай