Публичен вот определя най-добрия работодател в България

В надпревара за отличието тази година влизат 95 компании

Публичен вот определя най-добрия работодател в България | StandartNews.com

Публичен вот ще определи кой е най-добрият работодател на България в специална категория на водещите награди за най-добър работодател Carer Show Awards 2022. “Работодател на публиката” е категорията на Career Show Awards, която дава възможност на всеки да подкрепи любимия си работодател и да му помогне да получи престижното признание.

В надпревара за отличието тази година влизат 95 компании. Всеки желаещ да гласува може да ги подкрепи на страницата на Career Show Awards. Гласуването вече е отворено и продължава до 24 август. Най-добрият работодател на България за 2022 според публиката ще бъде обявен на 13 септември 2022 г.

“Работодател на публиката” е категорията на Career Show Awards, която дава заслужено признание за добре свършената работа на компаниите. Това е начин широката публика, служителите и екипите на компаниите да оценят и да дадат обратна връзка на бизнеса у нас. Да спечелиш доверието на хората е постижение, което трябва да бъде отличено. За нас е удоволствие, че можем да дадем гласност на добрите практики в компаниите и да бъдем медиатор между тях и публиката.”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Career Show Awards са водещи награди, отличаващи най-добрите работодатели и успешните практики в сферата на човешките ресурси и работодателската марка. През тази година компаниите са подали впечатляващите 457 кандидатури. Всяка категория ще бъде оценена от престижно жури, сред които председателят на АИКБ инж. Васил Весел, журналистът Антоанета Николова, изпълнителният директор на WWF България Веселина Кавръкова, президентът Росен Плевнелиев и др.

Гласувайте за работодател на публиката до 24 август на страницата на Career Show Awards.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай