Пързалката Мtel Rink отваря врати на 11 декември

Пързалката Мtel Rink отваря врати на 11 декември | StandartNews.com

София. Най-голямата ледена пързалка на Балканите Мtel Rink отново ще радва столичани. Много награди и шоу програма ще забавляват гостите на откриването, съобщиха от пресцентъра на мобилния оператор.

За поредна година най-мащабната ледена пързалка на Балканите Mtel Rink ще отвори врати на 11 декември (четвъртък) в 17 часа на езерото „Ариана". На събитието ще присъства столичният кмет г-жа Йорданка Фандъкова.

Настроението на леда ще поддържа DJ Теди Джорджо, а специални гости са звездите на Х Фактор. За всички присъстващи ще има безплатен вход за Mtel Rink в деня на откриването. И тази година няма да липсват изненади – Мтел ще предизвика способностите на всички майстори на пързалянето с интересни игри с награди.

Mtel Rink е разположена на 1400 кв.м. и ще работи денонощно. Входът за пързалката е 5 лева. Цената за наем на чифт кънки е 4 лева. 400 чифта кънки ще се дават под наем, а за учениците пързалката ще бъде безплатна всеки ден от 8 до 9:30 часа.

Целта на Мtel Rink е да се превърне и в един от спортните центрове на София, като насърчава повече хора да водят активен начин на живот. Пързалката ще бъде отворена до края на март 2015 година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай