Над 430 гости на пролетния бал на КРИБ

Над 430 гости на пролетния бал на КРИБ | StandartNews.com

Премиерът Бойко Борисов пристигна в зала "Джон Атанасов" на София тех парк за годишния бал на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България. Над 430 са гостите, които ще присъстват на втория пролетен бал на КРИБ. Собственици и мениджъри на компании, членуващи в организацията, министри, депутати и кметове минават през тържествената алея на София тех парк, а началото се очаква малко след 20,00 часа.

Вторият пролетен бал на КРИБ ще бъде под патронажа на министър-председателя Бойко Борисов.

Кулминацията на Втория пролетен бал на работодателите и индустрията в България ще бъде връчването на най-авторитетните за бизнеса награди „КРИБ – Качество, Растеж и Иновации от България". Със специалната награда на председателя на КРИБ Кирил Домусчиев ще бъде отличена компанията с най-голям цялостен принос за развитието на икономиката в България.

Водещи на церемонията са актьорите Камен Воденичаров и Параскева Джукелова.
Хитовият изпълнител Фейди и звездата Деси Слава ще се качат на грандиозната сцена в зала „Джон Атанасов".

Тази година провеждането на пролетния бал на КРИБ се осъществява благодарение на златните спонсори Хювефарма, Агрион Инвест, Геотрейдинг, Лукойл България, Минстрой Холдинг, Нове Холдинг и Софарма. Сребърен спонсор на бала е Аурубис България, а бронзови спонсори са Енергоремонт холдинг, ВИП Секюрити, Каолин, Кока-Кола ХБК България, Теленор България, Централна енергоремонтна база.

Очаквайте подробности!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай