"Луксът" в "Мама и Аз" е клинична необходимост и медицинска ценност

Вижте отзивите за най-новата клиника за майчино и детско здраве

"Луксът" в "Мама и Аз" е клинична необходимост и медицинска ценност | StandartNews.com

Сред хилядите отзиви от пациенти на най-новата в страната клиника за майчино и детско здраве ,Мама и Аз':

Александър Гевреков: Всички са много мили, отзивчиви, любезни, усмихнати, загрижени за състоянието на децата. Наистина с грижа за децата, на всеки половин час има лекар, който ни пита дали се нуждаем от нещо и преглеждат децата. Децата има къде да си играят, детският кът е пълен с играчки, много е чист. Всичко блести от чистота, леглата в стаите са много удобни, както за децата, така и за възрастните придружители. Огромно БЛАГОДАРЯ за грижите, които полагате! Страхотни сте!

Проф. д-р Стефан Стефанов: Обикновено луксът се свързва с удоволствие или развлечение – естествено включва блясък и чистота и огромно внимание. При нас в „явлението“ Мама и Аз', във високотехнологичната клиника за майчино и детско здраве Мама и Аз, вниманието към малките пациенти и майките, педантичната хигиена и прецизните стандартни процедури са медицинска ценност и клинична необходимост. По всички медицински ръководства (guidelines) и клинични методики, които ние прилагаме, високата хигиена и установеният ред са неразделна част от добрата клинична практика. Изискват се и по българските медицински стандарти и закона, най-малко за предотвратяване на вътрешноболничните инфекции и са рутинната основа за високи клинични резултати. Новопостроената клиника е пълна, защото приемаме деца от цяла България, а „луксът“, както го дефинирахме, се поддържа денонощно в нашата „луксозна придобивка“ на българското детско здравеопазване.

Дарете тук!

 Доц. д-р Йордан ПоповBoston Consulting докладваха наскоро за огромен ръст на специализациите във водещите бизнес университети във Франция, Италия и Швейцария по управление и развитие на индустрията на лукса със специален акцент върху „да се почувстваме добре“ (feel good factor). Нашите лекари и специалисти по медицински грижи, както също свидетелстват пациентите, отдавна са надскочили нивото на услугите, които посетителите получават в петзвезни хотели, модни бутици, спа-центрове или клиники за разкрасяване. Ние, освен че правим всичко всеотдайно, от сърце и душа, за благото на децата и семействата в условията на непознат за страната интериор и чрез най-съвременна апаратура и лаборатории, практикуваме  напреднала диагностика, генетични изследвания, превантивна медицина и консултации  и лекуваме всички неонатологични състояния и, особено важно, най-тежките случаи в педиатрията. Ние ще спрем експорта на милиони евро, които българските семейства заплащат в чужбина за лечение на техните деца и ще направим напредналото детско здравеопазвнате и модените репродуктивни изследвания достъпни за цялото население. Затова доверието на нашите дарители расте всеки ден! С огромна благодарност за участието в нашата дарителска кампания, знаете – „никой не е закъснял!“

Дарявам сега!

Donate now! Jetzt spenden! Şimdi Ba ğış Yap! Faites un don! Doneaz ă acum!

Приемаме единствено поименни дарения, прозрачно,  само по банков и електронен път на преводите – с пълен отчет към дарителите.

Много хора говорят, само ние показваме на дело и лекуваме най-тежките случаи.

„Ние развиваме в България педиатрична помощ и грижа с водеща експертиза, за да я направим напълно достъпна за всички. Много добри примери  има в Европа и по света. Ние работим за България. На всички омръзнаха глупостите за разделителни линии и противоконституционното противопоставяне на видовете собственост – най-добрите, с реален принос и резултати, трябва да се подкрепят от всички! 

Време е за директно дарителство към можещите, знаещите и постигащите добри резултати – към съзидателите в детското здравеопазване на България, за да издигнем нашата национална експертиза на световно ниво и покрием териториално страната“, призовават специалистите с огромна загриженост за критичното състояние на детското здравеопазване у нас и за остротата на демографската криза.

ЗАЩО ДИРЕКТНИ ДАРЕНИЯ В

Единственият сериозен напредък в детското здравеопазване през 2023 г.

Защото ние развиваме медицинските технологии и иновации, продължаваме обучението на лекарите и специалистите по медицински грижи в страната и чужбина – за да лекуват и да се грижат за децата в България!

Дарявам сега!

Donate now! Jetzt spenden! Şimdi Bağış Yap! Faites un don! Donează acum!

Приемаме единствено поименни дарения, прозрачно,  само по банков и електронен път на преводите – с пълен отчет към дарителите.

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай