Компаниите вече могат да станат бизнес клиенти на ОББ изцяло онлайн

Нова платформа дава възможност на юридическите лица да станат клиенти на банката без посещение на офис и без хартиени документи

Компаниите вече могат да станат бизнес клиенти на ОББ изцяло онлайн | StandartNews.com
  • Нова платформа дава възможност на юридическите лица да станат клиенти на банката без посещение на офис и без хартиени документи

С новата Дигитална платформа на ОББ за регистрация на бизнес клиенти процесът по регистрация е в няколко лесни стъпки. Платформата предлага два начина за идентификация и подписване с Евротръст или Хардуерен квалифициран електронен подпис (КЕП).

С успешното завършване на онлайн регистрацията, бизнес клиентът открива  разплащателна сметка в предпочитана от него валута - лева, евро или щатски долари (без такса за откриване) и получава безплатен достъп до ОББ Онлайн. Също така има възможност и за допълнителен избор на подходящ бизнес пакет и дебитна карта.

„Онлайн регистрацията на бизнес клиенти е нова страница в отношенията с българските компании от всички сегменти. Това е естествено продължение на цялостната ни стратегия за дигитализация и отговаря на изискванията на бизнеса за улеснена, сигурна и изцяло дигитална услуга.“,  заяви Десислава Симеонова, изпълнителен директор „МСП банкиране“ в ОББ.

С новата дигитална платформа клиентите получават пълно дигитално изживяване: регистрация, активиране на ОББ Онлайн и номиниране на потребители и техните права, транзактиране и заявяване на допълнителни продукти и услуги чрез ОББ Дигитален портал и ОББ портал Търговско финансиране.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай